Ploeg Alewijnse bereidt zich voor op Damen Raceroei Regatta

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei organiseert De D.S.R.V. Laga voor de vierde maal de Damen Raceroei Regatta. Alewijnse roeit op dit event mee met een ploeg van vier. Ter voorbereiding op onze deelname hebben wij een clinic gevolgd bij Laga in Delft.

Clinic

Afgelopen donderdag 21 april hebben vier sportieve enthousiastelingen van Alewijnse (Henk van Mullem, Colin Zweerts, Lars van Roosmalen en Fabian Bakker) deelgenomen aan de uitgebreide clinic om de techniek te leren.

Teamwork

Gedurende de clinic zijn we erachter gekomen dat het niet alleen draait om brute kracht. Aan de wal hebben we geleerd dat techniek belangrijk is. Op het moment dat de vier roeiers in de boot stapten werd ineens duidelijk dat teamwork een zeer cruciaal aspect is om gezamenlijk het doel te bereiken en de juiste koers te varen. Ondanks het feit dat de vier heren allen op een andere locatie van Alewijnse werken en elkaar niet dagelijks tegenkomen, ontstond er al snel een hecht team dat gezamenlijke inspanning omzette in de voorstuwing van de boot.

Zonder de druk op te voeren, ben ik overtuigd dat de heren een nu voldoende basis hebben om op zondag 8 mei goed te presteren.

Aanmoedigen?

Wil jij onze heren komen aanmoedigen? Neem contact met me op of bezoek www.damenraceroeiregatta.nl

Reacties

Reactie toevoegen

Starter

Tijdens jouw studie in aanraking gekomen met LEAN, Six sigma, Kaizen, Just in Time, Value Stream Mapping? Bedrijfskundig opgeleid en heb je affiniteit met technische productieomgevingen? Heb jij een hbo diploma bijna op zak, wil jij de ontwikkeling van jouw soft skills een boost geven? In 2 jaar tijd van trainee doorgroeien naar verantwoordelijke voor de verkoopbinnendienst? Sluit je dan aan bij Alewijnse en start met het Alewijnse Trainee Program!

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse International Switchboard Production
Bekijk de vacature
Starter

Alewijnse Trainee Program: Project Management (Nijmegen)
In 2 jaar tijd van trainee naar een beginnend Project Manager? Affiniteit met schepen en Elektrotechniek? Heb jij een hbo of universitair diploma bijna op zak, wil jij de ontwikkeling van jouw soft skills een boost geven? Sluit je dan aan bij Alewijnse en start met het Alewijnse Trainee Program!

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:wo, hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Starter

Alewijnse Trainee Program: Engineering - Nijmegen
Heb je een afgeronde hbo/wo opleiding in Industrial Automation of Elektrotechniek? Vind jij persoonlijke en technische ontwikkeling belangrijk?

Bij Alewijnse krijg je volop kans om alles te leren op het gebied Industrial Automation in hardware en software engineering. Dit omvat het ontwerpen en tekenen van diverse elektrotechnische- en automatiseringsinstallaties. Ook jezelf ontwikkelen tot Software Engineer op het gebied van plc, scada en dcs hoort hierbij. Dit alles binnen het industriële segment. We bieden jou de mogelijkheid om thuis te raken in onze fantastische wereld en uit te groeien tot een volwaardig professional; sr. Hardware Engineer, sr. Software Engineer, Lead Engineer, System Engineer of Designer.

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Industrial Automation
Bekijk de vacature
Starter

Alewijnse Trainee Program: Engineering (Nijmegen, Sliedrecht of Drachten)
Ben jij Elektrotechnisch geschoold op hbo of universitair niveau? Vind jij persoonlijke en technische ontwikkeling belangrijk? Ben je nieuwsgierig naar het maritieme segment?

Als Elektrotechnisch schoolverlater heb je volop kans bij om alles te leren op het gebied van het ontwerpen en tekenen van diverse elektrotechnische- en automatiseringsinstallaties voor de maritieme industrie. We bieden jou de mogelijkheid om thuis te geraken in onze fantastische wereld en uit te groeien tot een volwaardig professional. Denk hierbij in rollen als Hardware Engineer, Software Engineer, Lead Engineer, System Engineer of Designer.

Standplaats:Nijmegen, Drachten of Sliedrecht - Nederland
Opleidingsniveau:wo, hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature