Alewijnse Trainee Program

Op naar de top: Kies voor het Alewijnse Trainee Program!

 

Voor wie?

Ben jij een young potential? Heb jij jouw hbo of wo diploma (bijna) op zak en wil je je snel ontwikkelen tot een sleutelpositie in de organisatie?

Ben jij in staat snel nieuwe thema's, zienswijzen en werkwijzen eigen te maken en doorgeven aan collega's in de organisatie? Wil jij graag een voorloper zijn bij veranderingen en proactief handelen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkelingen? Dan is het Alewijnse Trainee Program iets voor jou!

Solliciteer direct

Opzet

Het programma bestaat uit 2 jaar. Waarbij onderscheid gemaakt wordt in een technisch trainee program en een management trainee program.   

Het technisch trainee program bevat de disciplines: system engineering, lead engineering, proposal engineering en conceptual design & consultancy.

Het management trainee program bevat de disciplines: project management, sales en verandermanagement/strategie (bedrijfskundig).

Oriënterende fase

In de eerste zes maanden vindt de oriëntatiefase plaats. In deze fase volg je opleidingsmodules die je kennis verbreedt op het gebied van sales, operations en service. Ook neem je een kijkje en werk je daadwerkelijk mee in onze buitendienst. In al deze modules ligt het accent op de kennismaking en inzicht krijgen wat wij doen binnen Alewijnse en hoe wij dit aanpakken. Naast de inhoudelijke opleidingsmodules werk je als trainee ook aan jouw soft skills. Hier spiegel je steeds aan jezelf en hoe je jezelf daarin kan verbeteren.

Na maximaal zes maanden neem je plaats binnen je eigen afdeling en heb je een brede kennisbasis hoe de afdeling gepositioneerd is ten opzichte van de andere afdelingen.

Deze oriënterende fase kent de volgende onderdelen:

  • Introductie
  • Buitendienst
  • Modulen sales, operations en service

Verdiepende fase

Vanaf dit moment ga je naar je vaste afdeling. In deze fase maak je een enorme verdieping binnen het vakgebied. Je werkt vol mee op de afdeling, gecombineerd met opdrachten die leiden tot adviezen die geïmplementeerd kunnen worden. Er is een vast trainingsprogramma gericht op soft skills en overkoepelende thema’s. Daarnaast zijn er keuzemodules waar je uit kan kiezen, om je eigen ontwikkeling zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Interesse in het Alewijnse Trainee Program? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Martin Slikkerveer.

Solliciteer direct