Alewijnse Technical Traineeship

Alewijnse Technical Traineeship

Ben jij een ambitieuze technische starter en ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan innovatieve oplossingen werkt voor zowel de maritieme als industriële sector? Een baan waarin je de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Dan is het technical traineeship bij Alewijnse iets voor jou!

In een periode van twee jaar kun jij de richting gaan bepalen van het verloop van jouw carrière. Tijdens het technisch traineeship ben je verantwoordelijk voor verschillende uitdagende (elektro)technische projecten. Deze projecten kunnen per periode verschillen in werkzaamheden, locatie of duur. Hoe verder je bent in het traineeship, hoe meer verantwoordelijkheid jij krijgt.

Bij projecten kun je o.a. denken aan een innovatieproject voor een hybride systeem, optimaliseren van system design of systeemengineering voor industriële automatisering.

Ontwikkeling

Je gaat aan de slag met jouw ontwikkeling. In een tweejarig programma word je ondersteund bij het ontwikkelen van de technisch-inhoudelijke vaardigheden en persoonlijke vaardigheden. Naast de begeleiding gedurende de verschillende projecten, krijg je coaching op persoonlijke ontwikkeling.

Door continu te kijken naar jou ambities en mogelijkheden en kansen in het bedrijf wordt ervoor gezorgd dat het traineeship bij jou past en jou verder helpt in je carrière.

Het uitgangspunt is dat jij binnen Alewijnse verschillende werkzaamheden gaat ervaren en gedurende dit traject onderbouwde keuzes maakt over welke kant jij op wil met je carrière, zodat je door kan stromen naar een functie die bij jou past. Mogelijke instroomvakgebieden zijn technical consultancy, technical project management, hardware/software engineering of proposal engineering.

Het profiel
Wie ben jij? Alewijnse is op zoek naar een gedreven en innovatieve starter met aantoonbare interesse in elektrotechniek, automatisering en maritieme techniek. Daarnaast ben je gedreven om jezelf continu door te ontwikkelen en ga je graag steeds nieuwe uitdagingen aan. Je houdt ervan om in teamverband complexe technische vraagstukken op te lossen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:
 
• Een afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting (o.a. elektrotechniek; industriële automatisering; scheepsbouw/maritieme techniek)
• Assertief, flexibel en initiatiefrijk
• Analytisch en oog voor kwaliteit
• Resultaatgericht en een teamplayer
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Niet meer dan twee jaar werkervaring

Ons aanbod
Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Alewijnse levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Informele Bedrijfscultuur
  • Leuke trainee-events

Bedrijfsinformatie

Alewijnse is een veelzijdige technische dienstverlener met ruim een eeuw ervaring in totaaloplossingen in elektrotechniek en automatisering. Het bedrijf heeft wereldwijd bijna 1.000 mensen in dienst die actief zijn in de maritieme en industriële bouwsector.

Op basis van jarenlange ervaring en inlevingsvermogen in de klant ontwerpt, realiseert, integreert, onderhoud en beheert Alewijnse technische installaties en systemen voor de industriële markt en aan boord van schepen.

Alewijnse investeert in kennis en innovatie om de creativiteit van haar medewerkers te bevorderen. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als verbindend, betrouwbaar en vakkundig met een energieke werkwijze. Dit biedt optimaal profijt voor de opdrachtgever. Zij werkt in twee business lines: Maritiem en Industrie.

Referentieprojecten

Maritiem
Industrie

Sollicitatieprocedure
Bouw aan je toekomst, kom bij Alewijnse.

Wie zien graag jouw cv en motivatie tegemoet! Stuur deze door naar j.breedveld@alewijnse.nl en we nemen binnen één week contact met je op. Hieronder zie je de sollicitatieprocedure voor het Alewijnse traineeship.

Stap 1) Jouw cv en motivatie
Stap 2) Eerste gesprek
Stap 3) Vervolggesprek
Stap 4) Assessment
Stap 5) Aanbod

Vragen over het Alewijnse traineeship kunt u stellen aan onze HR-afdeling: +31 (0)24 371 61 00.

Reacties

Reactie toevoegen