Bedrijvendag Haagse Hogeschool Delft 2013

Alewijnse stond op donderdag 28 november 2013 weer op de Bedrijvendag van de Haagse Hogeschool in Delft. Deze hogeschool heeft met name technische opleidingen. De dag had als doel om zoveel mogelijk potentiële stagiaires, afstudeerders en starters kennis te laten maken met Alewijnse!

Werkzaamheden als trainee

Omdat ik mijn studie heb gevolgd aan de Haagse Hogeschool, was het erg leuk om hier weer te zijn en studenten te informeren over Alewijnse en mijn werkzaamheden als Trainee. Na een geslaagde middag waarin ik met allerlei soorten studenten heb gesproken, gaven meerdere mensen aan meer te willen weten over Alewijnse. Corporate Recruitment gaat aan de slag met de follow-up! Genoeg potentieel voor de toekomst dus!

Anouk Rolaff is trainee bij Alewijnse binnen het Alewijnse Trainee Program, onderdeel van de Alewijnse Academy.

Reacties

Reactie toevoegen

Meer informatie

Student
Stage HRM
Ben jij die HBO-stagiair die vanaf september ons team komt aanvullen? Sta je te popelen om aan de slag te gaan met je vers verworven HR-kennis? Bij ons heb je jouw stage zelf in de hand en daarom zoeken wij een proactieve en zelfstandige stagiair!
 
In het begin zal je voornamelijk op de backoffice werken. Je leert de personeelssystemen kennen en werkt op administratief vlak mee. Zodoende leer je het bedrijf, de structuur en de processen kennen. Met deze kennis en je ervaring op de backoffice weet je steeds beter je collega's te vinden en kun je op den duur grotere, meer uitdagende projecten oppakken. Hierbij geldt: grijp je kansen! Jij neemt het voortouw in je eigen ontwikkelproces.
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Student
Business Unit:Alewijnse Holding
Bekijk de vacature