Lean trainee team

We hebben met de trainees een bezoek gebracht aan Scania waarbij de dag in het teken stond van Lean. Samen met twee medewerkers uit het lean-team van Scania hebben we na een korte introductie een eigen lean-productielijn opgezet.

Skelters

In mum van tijd en na enkele pogingen vormden we een efficiënt team en rolden de Alewijnse-skelters van de productieband. Hierbij had ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Rondleiding

Na het succesvol afleveren van de skelters zijn we een ronde door de fabriek gaan maken waar we de opgedane kennis in de praktijk hebben gezien. Een erg interactieve en leerzame dag.

Reacties

Reactie toevoegen

Meer informatie

Starter

Binnen onze afdeling Engineering zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team van +/- 25 hardware engineers, die werkzaam zijn op onze locaties in Nijmegen, Krimpen en Galati (Roemenië).

Standplaats:Nijmegen/Rotterdam - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Starter
Ben jij een ambitieuze technische starter en ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan innovatieve oplossingen werkt voor zowel de maritieme als industriële sector? Een baan waarin je de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Dan is het technical traineeship bij Alewijnse iets voor jou!
Standplaats:Rotterdam / Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature