Terugblik op Alewijnse Trainee Program

Afsluiting Trainee Program

Na twee jaren die razendsnel voorbij zijn gevlogen, heeft de lichting van 2014, waar ik zelf ook bij hoor, op vrijdag 1 juli het trainee programma afgerond.  Dit gebeurde aan de hand van een presentatie over ieders eindopdracht en een reflectie op de persoonlijke ontwikkeling. Kijkend naar de individuen die hun bevindingen en resultaten presenteerden, zag ik een groep voorbij komen die een mooie prestatie heeft neergezet. Daarnaast heeft één ieder in de afgelopen 2 jaar een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Terugblik op Alewijnse Trainee Program

Reflecterend op mijn eigen trainee programma, kijk ik terug op een periode waarin ik aan een aantal mooie en diverse projecten heb kunnen werken. Maar ook op een periode waarin ik, dankzij de vele softskills trainingen, mezelf een stuk beter heb leren kennen. Hierdoor ben ik niet alleen gegroeid op zowel persoonlijk, maar ook op professioneel vlak. Met name het verander-project in het eerste halfjaar van 2016 bij het zusterbedrijf in Roemenië, dat tevens diende als mijn eindopdracht,  is een geweldige en leerzame ervaring geweest.

Maintenance Engineering

Waar onderhoud vroeger vooral als noodzakelijk kwaad werd gezien, is deze houding in de loop der jaren steeds meer gekanteld. In de industrie, maar ook in de maritieme sector,  ziet men steeds meer de toegevoegde waarde van onderhoud. Mijn loopbaan bij Alewijnse vervolg ik als maintenance engineer, waarbij ik me inzet om onze klanten te laten zien waar in hun hoofdproces, door middel van onderhoud, waarde toegevoegd kan worden.

Is het Trainee Program iets voor jou?

Als je je soft- en hard skills in de techniek verder wil ontwikkelen, kies dan voor het Alewijnse Trainee Program. Neem contact met mij op of leg contact met onze recruiters.

Reacties

Reactie toevoegen

Meer informatie

Starter

Binnen onze afdeling Engineering zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team van +/- 25 hardware engineers, die werkzaam zijn op onze locaties in Nijmegen, Krimpen en Galati (Roemenië).

Standplaats:Nijmegen/Rotterdam - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Starter
Ben jij een ambitieuze technische starter en ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan innovatieve oplossingen werkt voor zowel de maritieme als industriële sector? Een baan waarin je de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Dan is het technical traineeship bij Alewijnse iets voor jou!
Standplaats:Rotterdam / Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature