Kevin Palsgraaf bij Alewijnse Marine: Alewijnse geeft mij het gevoel dat ik mijn doel kan bereiken.

Alewijnse geeft mij het gevoel dat ik mijn doel kan bereiken

Kevin Palsgraaf bij Alewijnse Marine: Alewijnse geeft mij het gevoel dat ik mijn doel kan bereiken.

Service monteur worden. Dat is de ambitie van Kevin Palsgraaf (21), eerste elektromonteur bij Alewijnse Marine. Zijn werkgever geeft hem alle kansen door hem de BBL-opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties te laten volgen. Kevin zit nu in zijn laatste jaar. Kevin: "Alewijnse geeft mij het gevoel dat ik mijn doel kan bereiken."

Begeleiding

“Mijn begeleiding vanuit Alewijnse is erg goed. Ik krijg de mogelijkheid om veel te leren door de variatie in het werk en de verschillende collega’s die mij elk iets van hun eigen expertise doorgeven. Het afgelopen jaar mocht ik ervaring opdoen aan boord van een geavanceerde sleephopperzuiger, waar ik assisteerde bij het inbedrijfstellen van panelen, lessenaars en systemen van de accommodaties en het stuurhuis. Mijn kennis én interesse groeide enorm door al die verschillende systemen waarmee ik leerde werken.

Service monteur

Om service monteur te kunnen worden, wil ik graag meer ervaring opdoen met het oplossen van storingen en het inbedrijfstellen, zoals meggeren, cold wire testen, het opzoeken van kabels en het controleren van interne bedrading, het werk dat ik het allerleukst vindt. Door de professionele begeleiding van Alewijnse heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit doel kan bereiken.”

Student

Alewijnse is offering an internship. Are you an ambitious student? Does the chance of an internship in webdesign excite you and suit your curriculum requirements? Then check out the assignment offered and see if this is the challenge for you!

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Student
Business Unit:Alewijnse Netherlands
Bekijk de vacature