De loopbaan van: Lars van Roosmalen, Project Manager

Onbewust kreeg Lars als scholier al met Alewijnse te maken. De supermarkt waar hij werkte, werd verbouwd en door MVRO (deels Alewijnse) geleid. Na mijn HBO-studie Technische Bedrijfskunde en Master of Business Administration kwam ik in 2013 Alewijnse tegen op de carrièrebeurs. Het enthousiaste verhaal van Corporate Recruiter Martin Slikkerveer sloeg aan.

Oriëntatiedag

Lars schreef zich in voor een Inhouse Oriëntatiedag in Delft.

De gemoedelijke sfeer, de platte organisatiestructuur en het traineeprogramma spraken mij aan. Ik besloot te solliciteren. Na een supersnel traject ben ik terechtgekomen bij Alewijnse International Switchboard Production in Nijmegen."

Trainee

In augustus, een maand voor de start van het Alewijnse Trainee Program, kwam hij in dienst. "Al binnen twee weken kreeg ik de kans om mijn eerste project te leiden, onder supervisie van een collega. Zo ben ik doorgegroeid naar andere, complexere en grotere projecten. In mijn tweede jaar als trainee specialiseerde ik me in projectmanagement, aangevuld met een tweetal sales modules."

Project Manager

Inmiddels is Lars als Project Manager verantwoordelijk voor de uitvoering van alle maritieme en defensie gerelateerde projecten van zijn business unit. "Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het commerciële traject wat hieraan voorafgaat. Tot slot ben ik bezig met de uitvoer van diverse verbeterprojecten. Niet alleen binnen mijn eigen business unit, maar ook bij andere onderdelen binnen Alewijnse. De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden maakt het werk leuk en uitdagend."

Vertrouwen

Volgens Lars is er bij Alewijnse echt sprake van een gemoedelijke sfeer en platte organisatiestructuur. "Dat zorgt voor een werkomgeving waarin ik mij prettig voel. Het feit dat ik direct verantwoording kon dragen vanaf het moment dat ik in dienst kwam, is voor mij een stimulans om elke dag het beste in me naar boven te halen. Ik zie het tegelijkertijd als een teken van vertrouwen." 

Ontwikkeling

"Ik probeer mezelf continu te verbeteren en stel hierbij hoge eisen aan mijn kennis en kunde. Sinds kort zit ik ook in het managementteam van onze business unit. Hierdoor doe ik veel nuttige ervaring op. Daarnaast biedt Alewijnse de mogelijkheid om mijn vaardigheden als projectmanager verder te ontwikkelen door het leiden van uitdagende projecten, het volgen van cursussen en het meelopen met collega’s."

Toekomst

"Ik hoop op den duur grotere en complexere projecten te leiden. Daarnaast wil ik mijn managementvaardigheden verder ontplooien om in de toekomst wellicht een meer leidinggevende rol te kunnen vervullen." En Alewijnse denkt met hem mee. "Met mijn business unit directeur spreek ik regelmatig over mijn ontwikkeling en hoe we richting kunnen geven aan mijn ambities.”

Lars van Roosmalen (1989) is Project Manager bij Alewijnse International Switchboard Production

Professional
Als Servicemonteur Service en Refits maak je deel uit van een dynamisch team specialisten die in de aftersales fase zorg draagt voor een tevreden klant. Naast de nazorg voor de opgeleverde nieuwbouwprojecten worden er ook zelfstandige projecten en service klussen uitgevoerd op de al bestaande vloot (refits) veelal in combinatie met je service collega’s.
Je standplaats is Nijmegen maar je werkgebied is wereldwijd en is veelal op superjachten.
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Professional
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature