Simone Essenstam, Teamleader Payroll Alewijnse Holding

De werkdag van: Simone Essenstam, Teamleader Payroll

"Bij Alewijnse ben ik Teamleader Payroll. Dat houdt in dat ik eindverantwoordelijk ben voor de juiste verwerking van de salarissen van alle medewerkers van de Nederlandse Alewijnse bedrijven. Daarnaast draag ik zorg voor alle projecten die we hebben op onze afdeling. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de implementatie van het Alewijnse Handboek Arbeidsvoorwaarden.

Diploma’s

Na de middelbare detailhandelsschool ben ik gelijk aan het werk gegaan. Ik kwam erachter dat dat het toch niet was. Toen ben ik via via de salarisadministratie ingerold en ben ik weer gaan leren.  Praktijkdiploma Loonadministratie, Vakopleiding Payrollservices, Internationale Arbeidsmobilisatie. En daarnaast natuurlijk veel seminars, want mijn vakgebied staat nooit stil. Sinds 1 september 2010 ben ik in dienst bij Alewijnse als Teamleader Payroll.

Raakvlakken

Mijn werkplek is in Nijmegen op de Holding. Onze salarisadministratie deelt een kantoor met de collega’s van Personeelsbeheer. Erg makkelijk, want ons werk heeft veel raakvlakken. Ik start mijn dag altijd met het bekijken van de e-mail en mijn agenda. Daarna probeer ik een to-do lijstje af te werken, maar vaak komen er allerlei zaken tussendoor. Gelukkig laten mijn werkzaamheden toe dat ik daar ook tijd voor heb.

Veel contacten

Al mijn collega’s zijn natuurlijk mijn klanten en voor vragen weten ze me gelukkig ook te vinden. Ook met de rest van de afdeling Human Resource Management (HRM) heb ik veel contact. Daarnaast met onze pensioenuitvoerder, de belastingdienst, het UWV en allerlei andere instanties. Ik doe wat ik leuk vind en ga met plezier naar mijn werk. De afwisseling is leuk: geen dag hetzelfde. Alewijnse is een sociale en betrokken werkgever."

Simone Essenstam (42) is Teamleader Payroll bij Alewijnse Holding.
 

Professional
Lead Engineer Automation
 
Als Lead Engineer bij Alewijnse ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van complexe automatiseringsinstallaties aan boord van luxe jachten en andere schepen, dit vanaf het salesproces tot oplevering van de projecten. 
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Professional
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Professional
Inbedrijfsteller -  Industriële Automatisering - Landelijk
Ter versterking van ons team zoeken we een ervaren inbedrijfsteller. Heb jij kennis van industriële processen en ben jij de teamspeler die continu technische uitdagingen aan wilt gaan, des te hoogstaander, des te beter? Solliciteer dan op deze toffe functie!
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Professional
Business Unit:Alewijnse Industrial Automation
Bekijk de vacature
Professional
Als Servicemonteur Service en Refits maak je deel uit van een dynamisch team specialisten die in de aftersales fase zorg draagt voor een tevreden klant. Naast de nazorg voor de opgeleverde nieuwbouwprojecten worden er ook zelfstandige projecten en service klussen uitgevoerd op de al bestaande vloot (refits) veelal in combinatie met je service collega’s.
Je standplaats is Nijmegen maar je werkgebied is wereldwijd en is veelal op superjachten.
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Professional
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Professional

Servicemonteur -  Industriële Automatisering - Landelijk

Wegens uitbreiding van ons Service Team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij die energieke servicemonteur die niet terugdeinst voor technische uitdagingen? Hou je er van om in het hele land aan het werk te zijn en hebben veiligheid en kwaliteit altijd prioriteit?
 
Kom dan het team van Alewijnse Industrial Automation versterken!
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Professional
Business Unit:Alewijnse Industrial Automation
Bekijk de vacature