Solliciteren bij Alewijnse

Techniek is jouw passie. Je ziet de kansen in innovatie en haalt het beste uit jezelf. Je wil samenwerken binnen een gemotiveerd en vakkundig team, op zoek naar de beste oplossing voor de klant. En dat alles doe je het liefst in een omgeving die je uitdaagt. Die je inspireert en je laat groeien.

Gaat dit over jou? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer als je vindt dat jij dé kandidaat bent voor een van de functies. Alewijnse maakt graag kennis met je.

Transparant en doelgericht

Solliciteren bij Alewijnse verloopt transparant en doelgericht. Als je online reageert, ontvang je meteen een bevestiging. Ook belanden jouw gegevens direct bij de collega’s die jouw sollicitatie beoordelen. We proberen je binnen een week een inhoudelijke reactie te geven. Sluiten jouw profiel en cv voldoende aan op de functie, dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek voer je meestal met de hiring manager van het team waarin de functie vacant is. Ook maak je kennis met een collega die vooral thuis is op inhoudelijk vlak. Tijdens het eerste gesprek willen we veel van je weten. Je cv komt aan bod, net als je motivatie en persoonlijke ambities. Uiteraard beseffen we dat jij ons ook beter wil leren kennen. Je krijgt daarom volop ruimte om jouw vragen aan ons te stellen.

Tweede gesprek

Zien wij voldoende aanknopingspunten? En geldt dit ook voor jou? Dan ga je door voor een tweede gesprek. Dit voer je met een collega uit je toekomstige team. Ook schuift een andere lijnmanager of een HR-collega aan. Tijdens het tweede gesprek maken we verder kennis met elkaar. Ook zien we graag jouw originele diploma’s en een identiteitsbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Zijn we na onze gesprekken allebei nog steeds enthousiast, dan komen de arbeidsvoorwaarden aan bod. Je ontvangt een passend salarisvoorstel en bespreekt met ons de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook hoor je meer over onze bedrijfscode, waarmee we de integriteit binnen Alewijnse waarborgen. Na het arbeidsvoorwaardengesprek hopen we jou te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega.

Assessment

Voor sommige functies hechten we aan een extern deskundig oordeel. In dat geval neemt een onafhankelijk assessmentbureau capaciteiten- en persoonlijkheidstesten bij je af. Ook doe je mogelijk mee aan rollenspellen. De uitslag van het assessment ontvang je binnen enkele werkdagen. Is ook dit resultaat positief? Dan staat niets je meer in de weg voor een carrière bij Alewijnse.

Alewijnse Introductiedag

We werken graag mee aan jouw vliegende start binnen onze organisatie. Dat doen we onder meer tijdens onze introductiedag. Je krijgt een nog beter beeld van onze organisatie en leert Alewijnse kennen als een energieke werkgever. Als een innovatief bedrijf, waarvan we jou graag deel laten uitmaken.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze sollicitatieprocedure? Heb je vragen over solliciteren bij Alewijnse of over ons vacatureaanbod? Neem dan contact op met Corporate Recruitment.