Starter

 

 

Ben je klaar met je studie, dan biedt Alewijnse je een uitdagende start van jouw carrière! Alewijnse biedt verschillende banen aan op mbo-, hbo en universitair niveau. Je kunt reageren op onze vacatures, maar een open sollicitatie behandelen we ook.

Ontwikkelingspaden young professionals

De Alewijnse ontwikkelingspaden voor young professionals zijn:

  • Afstudeeropdrachten & stages voor MBO/HBO/WO
  • Startersfuncties voor MBO/HBO/WO
  • Technical Traineeship voor HBO/WO
  • Management Traineeship voor HBO/WO

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Bij Alewijnse krijg je de kans om interessante werkervaring op te doen, waarbij je alle ruimte en mogelijkheden krijgt om te verder te ontwikkelen. Op basis van jouw eigen persoonlijk ontwikkelingsplan. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Je leert snel, je groeit snel en creëert je eigen kansen.

Meer informatie

Lees hier meer over het Technical Traineeship bij Alewijnse.

Open sollicitatie

Vind je op dit moment geen geschikte vacature, maar wil je toch graag bij Alewijnse aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Starter

Binnen onze afdeling Engineering zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team van +/- 25 hardware engineers, die werkzaam zijn op onze locaties in Nijmegen, Krimpen en Galati (Roemenië).

Standplaats:Nijmegen/Rotterdam - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Starter
Ben jij een ambitieuze technische starter en ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan innovatieve oplossingen werkt voor zowel de maritieme als industriële sector? Een baan waarin je de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Dan is het technical traineeship bij Alewijnse iets voor jou!
Standplaats:Rotterdam / Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature