Starter

Ben je klaar met je studie, dan biedt Alewijnse je een uitdagende start van jouw carrière! Alewijnse biedt verschillende banen aan op mbo-, hbo en universitair niveau. Je kunt reageren op onze vacatures, maar een open sollicitatie behandelen we ook.

Alewijnse Trainee Program

Ben je hbo’er, dan spreekt het Alewijnse Trainee Programma  je vast aan. Speciaal voor talentvolle starters hebben wij een uniek opleidingsprogramma ontwikkeld. Wil je een keer zelf ervaren wat je bij Alewijnse allemaal kunt doen, meld je dan aan voor de Alewijnse Inhouse Oriëntatiedagen!

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Bij Alewijnse krijg je de kans om interessante werkervaring op te doen, waarbij je alle ruimte en mogelijkheden krijgt om te verder te ontwikkelen. Op basis van jouw eigen persoonlijk ontwikkelingsplan. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Je leert snel, je groeit snel en creëert je eigen kansen.

Open sollicitatie

Vind je op dit moment geen geschikte vacature, maar wil je toch graag bij Alewijnse aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Lees meer over het Alewijnse Trainee Program

Starter

Medewerker ICT Servicedesk
Werk jij graag met computers en steek je graag de handen uit de mouw? Wil jij medewerkers helpen bij hun ICT-vraagstukken en zorgdragen dat de interne systemen goed werken? Vanwege interne doorstroom zoeken wij een nieuwe collega voor onze ServiceDesk ICT die als Junior Systeembeheerder aan de slag kan.

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Holding
Bekijk de vacature
Starter

Binnen onze afdeling Engineering zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team van +/- 25 hardware engineers, die werkzaam zijn op onze locaties in Nijmegen, Krimpen en Galati (Roemenië).

Standplaats:Nijmegen/Rotterdam - Nederland
Opleidingsniveau:mbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature
Starter
Ben jij een ambitieuze technische starter en ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan innovatieve oplossingen werkt voor zowel de maritieme als industriële sector? Een baan waarin je de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Dan is het technical traineeship bij Alewijnse iets voor jou!
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Starter
Business Unit:Alewijnse Marine
Bekijk de vacature