Student

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek, uitdagende afstudeeropdracht of bijbaan? Dan ben je bij Alewijnse aan het juiste adres. Onze verschillende vestigingen verspreid over het hele land bieden uiteenlopende stage- en afstudeeropdrachten op MBO-, HBO- en universitair niveau.

Praktijkervaring

Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, waarbij je toegevoegde waarde te levert bij echte projecten. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en je krijgt dan ook de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij je past.

Stage- en afstudeeropdrachten

Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten op verschillende vakgebieden binnen de elektrotechniek: hard- en software engineering, projecten, technisch beheer en commercieel, maar ook op het gebied van Finance, HRM, ICT, Kwaliteit, of Marketing en Communicatie.

Ontwikkelingspaden young professionals

De Alewijnse ontwikkelingspaden voor young professionals zijn:

  • Afstudeeropdrachten & Stages voor MBO/HBO/WO
  • Startersfuncties voor MBO/HBO/WO
  • Technical Traineeship voor HBO/WO
  • Management Traineeship voor HBO/WO

Meer informatie

Lees hier meer over het Technical Traineeship bij Alewijnse.

Open sollicitatie

Vind je op dit moment geen geschikte vacature, maar wil je toch graag bij Alewijnse aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Student

Alewijnse is offering an internship. Are you an ambitious student? Does the chance of an internship in webdesign excite you and suit your curriculum requirements? Then check out the assignment offered and see if this is the challenge for you!

Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Student
Business Unit:Alewijnse Netherlands
Bekijk de vacature