Student

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek, uitdagende afstudeeropdracht of bijbaan? Dan ben je bij Alewijnse aan het juiste adres. Onze verschillende Business Units verspreid over het hele land hebben uiteenlopende stage- en afstudeeropdrachten op mbo-, hbo en universitair niveau.

Praktijkervaring

Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, waarbij je toegevoegde waarde te levert bij echte projecten. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en je krijgt dan ook de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij je past.

Stage- en afstudeeropdrachten

Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten op verschillende vakgebieden binnen de elektrotechniek: hard- en software engineering, projecten, technisch beheer en commercieel, maar ook op het gebied van Finance, HRM, ICT, Kwaliteit, of Marketing en Communicatie.

Oriëntatiedagen

Ben jij hbo’er? Schrijf je dan nu in voor de Alewijnse Inhouse Oriëntatiedagen of bekijk de mogelijkheden van het Alewijnse Trainee Program.

Open sollicitatie

Vind je op dit moment geen geschikte vacature, maar wil je toch graag bij Alewijnse aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie.