Student

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek, uitdagende afstudeeropdracht of bijbaan? Dan ben je bij Alewijnse aan het juiste adres. Onze verschillende Business Units verspreid over het hele land hebben uiteenlopende stage- en afstudeeropdrachten op mbo-, hbo en universitair niveau.

Praktijkervaring

Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, waarbij je toegevoegde waarde te levert bij echte projecten. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en je krijgt dan ook de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij je past.

Stage- en afstudeeropdrachten

Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten op verschillende vakgebieden binnen de elektrotechniek: hard- en software engineering, projecten, technisch beheer en commercieel, maar ook op het gebied van Finance, HRM, ICT, Kwaliteit, of Marketing en Communicatie.

Oriëntatiedagen

Ben jij hbo’er? Schrijf je dan nu in voor de Alewijnse Inhouse Oriëntatiedagen of bekijk de mogelijkheden van het Alewijnse Trainee Program.

Open sollicitatie

Vind je op dit moment geen geschikte vacature, maar wil je toch graag bij Alewijnse aan de slag? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Student
Stage HRM
Ben jij die HBO-stagiair die vanaf september ons team komt aanvullen? Sta je te popelen om aan de slag te gaan met je vers verworven HR-kennis? Bij ons heb je jouw stage zelf in de hand en daarom zoeken wij een proactieve en zelfstandige stagiair!
 
In het begin zal je voornamelijk op de backoffice werken. Je leert de personeelssystemen kennen en werkt op administratief vlak mee. Zodoende leer je het bedrijf, de structuur en de processen kennen. Met deze kennis en je ervaring op de backoffice weet je steeds beter je collega's te vinden en kun je op den duur grotere, meer uitdagende projecten oppakken. Hierbij geldt: grijp je kansen! Jij neemt het voortouw in je eigen ontwikkelproces.
Standplaats:Nijmegen - Nederland
Opleidingsniveau:hbo
Ervaringsniveau:Student
Business Unit:Alewijnse Holding
Bekijk de vacature